fbpx

Kuyp Baar advocaten 1 januari 2018 van start!

Op 1 januari 2018 opent Kuyp Baar advocaten.

Ons kantoor richt zich op de verdediging tegen overheidsoptreden of sanctionering, of dat nu strafrechtelijk of via bestuursrechtelijke weg is. Michiel Kuyp en Jaap Baar hebben uitgebreide ervaring in de advies- en procespraktijk op strafrechtelijk en bestuursrechtelijk gebied. Jaap Baar is de expert in Nederland op het gebied van zaken over dieren en Michiel Kuyp procedeert vrijwel dagelijks bij strafrechters in geheel Nederland.

Wij werken volledig digitaal. Uw dossier is niet alleen digitaal, maar ook ons volledige know-how-systeem is digitaal. Dat betekent dat wij continu beschikken over de meest actuele wetgeving, jurisprudentie en literatuur. Bovendien hebben onze cliënten in een beveiligde omgeving 24/7 toegang tot hun eigen dossier. Wij kunnen op deze manier doeltreffend en kostenefficiënt werken. Dat merken onze cliënten op de eerste plaats in het resultaat, maar ook zeker in de rekening.

De eerste maanden houden wij kantoor aan de Niasstraatstraat 1 in Utrecht. Zodra het nieuwe World Trade Centre in Utrecht haar deuren opent zullen wij daar onze intrek nemen. Het WTC is niet alleen een uiterst modern gebouw, het is ook een van de groenste gebouwen van Nederland en beschikt over het Well Building Standard-certificaat. Daarnaast is het gelegen op de meest centrale plek van Nederland: Pal naast het Centraal Station.

Wij hebben er zin in!

Michiel Kuyp & Jaap Baar

 

Kalverfraude
Informationen für in der Niederlanden festgenommen Personen 
Menu