fbpx

Ellen Hullegie

Strafrechtadvocate / Jeugdrechtadvocate

Adequate aanpak voor de neveneffecten van strafrechtelijk optreden

Opleiding

Ellen Hullegie is zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat Ellen haar stage-opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft afgerond, heeft zij zich nader bekwaamd in het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Daarnaast heeft zij de specialisatie Slachtofferrecht voltooid en staat zij slachtoffers van misdrijven bij.

 

Ervaring

Ellen heeft geruime ervaring opgedaan in het strafrecht. Al tijdens haar studie was zij werkzaam als juridisch medewerker op een advocatenkantoor. Ook nam zij deel aan het Juridisch Spreekuur Gedetineerden en de Rechtswinkel Nieuwegein. Ellen heeft verdere ervaring opgedaan binnen de sector strafrecht van de Rechtbank Midden-Nederland (Utrecht) en is de afgelopen jaren werkzaam geweest als strafrechtadvocaat in Utrecht.

Mede door haar brede opleiding biedt Ellen een adequate aanpak voor het strafrechtelijk optreden door de overheid. Dit is op het gebied van het strafrecht, maar ook op het gebied van het civiele jeugdrecht.

Wordt uw kind uit huis geplaatst of wordt er namens de Raad voor de Kinderbescherming een verzoek ingediend tot ondertoezichtstelling? Dan bent u bij Ellen aan het juiste adres. Zij zal uw belangen op adequate wijze behartigen.

Ellen heeft zich afgelopen jaren verder nader gespecialiseerd in het bijstaan slachtoffers welke aangifte hebben gedaan van een misdrijf. Zij kan u bijstaan en begeleiden bij het doen van aangifte, het opstellen van een verzoek schadevergoeding en namens u het woord voeren tijdens de zitting. U kunt altijd (vrijblijvend) contact met haar opnemen.

Visie

Vrijwel iedere strafzaak heeft meer effect op een verdachte, maar ook op het slachtoffer. Wanneer in een rechtszaak kinderen zijn betrokken, raakt dat niet alleen de kinderen, maar vaak het hele gezin. Ellen behandelt al haar zaken met een scherpe juridische bril, maar ook met een warm hart en een luisterend oor.

LinkedIn
Menu
×