fbpx

KANTOOR

ONS PROFIEL

Kuyp Baar is een jong en fris kantoor. Bij ons staat kennis voorop. Wij beschikken over de meest geavanceerde knowhow-systemen en houden onze kennis up to date. Wij zijn lid van de belangrijkste specialistenvereniging. Communiceren doen we raak en direct. U belt ons mobiel en u mailt ons persoonlijk. Via onze beveiligde digitale omgeving heeft u direct toegang tot uw eigen dossier. Onze tarieven zijn concurrerend en transparant. Wij rekenen geen kantoorkosten.

Wij hanteren de volgende vijf uitgangspunten:

 1. Wij dienen enkel en alleen het belang van de degene die onze bijstand vraagt.
 2. Wij treden niet alleen vóór u op, maar ook met u. Dat betekent onder meer dat u op ieder moment toegang heeft tot uw eigen dossier.
 3. Wij nemen enkel zaken aan die vallen binnen onze expertise. Valt uw zaak niet binnen onze expertise kunnen wij u vrijblijvend verwijzen naar een specialist op dat rechtsgebied.
 4. Wij staan binnen onze expertise ieder bij. Wij weigeren geen zaken op grond van de aard of de ernst van het feit. Wij wijzen slechts een verzoek om rechtsbijstand af als wij verwachten onvoldoende kwaliteit te kunnen leveren door tijd- of capaciteitsgebrek.
 5. Wij leveren zowel bijstand in betalende, als in pro-deo zaken. Zodra wij uw zaak hebben aangenomen, maken wij geen onderscheid in inzet, kwaliteit of gedrevenheid tussen betalende of niet-betalende cliënten.

De specialisten in het Straf- en Bestuursrecht

Michiel Kuyp studeerde zowel Nederlands Recht (Strafrecht) als Criminologie aan de Universiteit Leiden. Als advocaat is hij opgeleid door mr. Bas Martens en later geslepen door Willem Jebbink en Jeroen Soeteman. Hij heeft succesvol de postdoctorale leergang Strafrechtelijk bewijs aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Hij communiceert met u in het Nederlands, Engels, Duits, Twents en aanverwante dialecten.

Jaap Baar

Partner

Jaap Baar is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daarna heeft hij in de avonduren ook een master Staats- en bestuursrecht behaald. Jaap is als advocaat opgeleid door mr. Pieter Hoogendam. Samen met Michiel Kuyp staat hij aan het roer van Kuyp Baar advocaten. Hij spreekt Nederlands, Engels en een beetje Spaans.

Ellen Hullegie is zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat Ellen haar stage-opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft afgerond, heeft zij zich nader bekwaamd in het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Ellen is als advocaat-medewerker verbonden aan Kuyp Baar advocaten.

Algemene voorwaarden

Onze volledige algemene voorwaarden kunt u als PDF middels de button downloaden. De belangrijkste onderdelen sommen we kort voor u op:

 • Wij zijn een Besloten Vennootschap naar Nederlands recht en wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 73591254
 • Onze aansprakelijkheid is beperkt
 • Wij leveren op betalende basis bijstand, maar ook op basis van toevoeging en factureren maandelijks
 • Wij gaan vertrouwelijk met uw (digitale) gegevens om en vragen dat ook van u
 • U en ook wij mogen een overeenkomst van opdracht opzeggen
 • Wij beschikken over een Stichting beheer Derdengelden (KvK-nummer 70373868)
 • Wij nemen deel aan de klacht- en geschillenregeling advocatuur
 • Wij mogen ons beroepen op ons verschoningsrecht en houden ons aan onze geheimhoudingsverplichting

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu
×