fbpx

MENSEN

Onze specialisten

Michiel Kuyp

Advocaat

Michiel Kuyp studeerde zowel Nederlands Recht (Strafrecht) als Criminologie aan de Universiteit Leiden. Als advocaat is hij opgeleid door mr. Bas Martens en later geslepen door Willem Jebbink en Jeroen Soeteman. Hij heeft succesvol de postdoctorale leergang Strafrechtelijk bewijs aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Hij communiceert met u in het Nederlands, Engels, en Duits.

Ellen Hullegie

Advocaat

Ellen Hullegie is zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat Ellen haar stage-opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft afgerond, heeft zij zich nader bekwaamd in het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Ellen is als advocaat-medewerker verbonden aan Kuyp Baar advocaten.

Amber Schollaardt

Juridisch medewerkster

Amber Schollaardt beheert als juridisch specialist de BIBOB-desk van Kuyp Baar advocaten. Zij rondt op dit moment tevens haar studie Nederlands Recht in zowel de richting Bestuursrecht, als de richting Strafrecht af aan de Universiteit Leiden.  Amber heeft haar strafrechtelijke masterscriptie geschreven over de strafrechtelijke en bestuursstrafrechtelijke handhaving van de Europese blokkeringsverordening. Momenteel schrijft zij een bestuursrechtelijke masterscriptie over slecht levensgedrag als afwijzingsgrond voor vergunningsaanvragen. Naast Nederlands, spreekt zij Engels, Duits en Frans.

Jaap Baar

Advocaat

Jaap Baar is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daarna heeft hij in de avonduren ook een master Staats- en bestuursrecht behaald. Jaap is als advocaat opgeleid door mr. Pieter Hoogendam. Jaap is de expert in Nederland in zaken rondom dieren en agrarische bedrijven. Samen met Michiel Kuyp staat hij aan het roer van Kuyp Baar advocaten. Hij spreekt Nederlands, Engels en een beetje Spaans.

Michelle Coster

Advocaat

Michelle Coster is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij zich extracurriculair toegelegd op het vak Mensenrechten en Strafrecht. Haar masterscriptie over de ratio van straffen spreekt zich uit tegen de huidige tendens waarin een steeds grotere roep is naar langere gevangenisstraffen en is geplaatst in de topscriptierubriek van het Nederlands Juristenblad. Zij spreekt naast Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Menu
×